Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 238 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PHILIPS >> HQ5699/01 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PHILIPS HQ5699/01
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: Dutch
Price: $4.99

Description of PHILIPS HQ5699/01 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: Dutch

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 LX-M340A LG / GOLDSTAR Owner's Manual by Carlos Estrada;
Thank´s for your help, I already recived these manual from you
 CS-1021 KENWOOD Owner's Manual by Salvatore Zaffetta;
Thank you for your manual It has the basic things to and i use the Oszi for Longer Time. THX
 TX4030 TEAC Owner's Manual by Federico Muguruza;
Actually, I was looking for this information for 3 years!...now thanks to you, the manual is on my hands and of great help, cause I understand now where I was doing wrong connections and wires...excellent, I'll be back to you if in need, thank you.
 SX-PR100 TECHNICS Owner's Manual by Bob Anderson;
This manual covers the main equipment features only. While it also includes the procedure for saving and loading from the now long obsolete memory cards it does not mention the how to operate with the optional floppy drive interface so I am still at a loss about how to use this! Note that there is a separate manual covering the MIDI interface and programming via the keyboard, not included in this download. You will also need to get hold of this if you want to use the MIDI interface properly. Basically there is little difference between this manual and the free to download manual for the similar PR60 model.
 VSX455 PIONEER Owner's Manual by Gilberto Araujo;
Good list of manuals. I found a very rare one and easily get. Should be promptly to download, as we must to wait hours even after confirmed payment.

Text excerpt from page 2 (click to view)
Informatie vervolg

Zowel het venster van het scheerapparaat als het basisstation geven informatie: A Informatie in het venster van het scheerapparaat Het aantal beschikbare scheerbeurten ‘SHAVES’. In het venster wordt het aantal beschikbare scheerbeurten aangegeven. Deze aanduiding geldt voor u persoonlijk omdat zij is gebaseerd op de hoeveelheid energie die u per scheerbeurt gebruikt. • Het apparaat verzamelt tijdens scheren informatie over uw scheergedrag, het woordje ‘LEARNING’ geeft dat aan. • Het aantal beschikbare scheerbeurten is afhankelijk van de lengte van de scheerbeurt, de manier van scheren, de mate waarin u de tondeuse gebruikt, het type baard, het huidtype en het schoonhouden. Als het apparaat voor de eerste keer wordt opgeladen is het persoonlijke scheergedrag nog niet bekend. Het apparaat gaat dan uit van een scheerbeurt van 3 minuten en het venster geeft 16 beurten aan. • Verandert het scheergedrag dan wordt na verloop van tijd, het aantal beschikbare scheerbeurten aangepast (bijvoorbeeld 6 minuten scheren geeft 8 scheerbeurten). • Een opgeladen apparaat heeft een totale scheertijd van maximaal 50 minuten.

Aanduiding om op te laden • Als na het scheren een geluidssignaal klinkt en het venster geeft ‘0 SHAVES’ aan, dan moet het scheerapparaat weer worden opgeladen. B Informatie op het basisstation Netspanning • Als de netspanning is aangesloten, brandt de POWER-symbool. Draadloze verbinding tussen houder en scheerapparaat • Dit symbool brandt zolang er verbinding is tussen scheerapparaat en basisstation. Scheerapparaat is aan het opladen • Dit symbool geeft aan dat het scheerapparaat aan het opladen is. Zodra het scheerapparaat volledig is opgeladen, dooft het symbool. LEARNING-symbool • Dit symbool gaat branden, als het scheerapparaat tijdens het scheren scheergegevens verzamelt op basis waarvan het aantal nog beschikbare scheerbeurten wordt berekend.

Schoonmaakaanduidingen Dit symbool en een geluidssignaal geven aan dat de scheerunit moet worden schoongemaakt. (Zie ‘6 schoonmaken’). Deze symbolen en een geluidssignaal geven aan dat de scheerunit en de scheerhoofden moeten worden schoongemaakt.

6 Schoonmaken

Houd uw Philishave-systeem goed schoon, dan bent u ervan verzekerd dat alles altijd optimaal functioneert. Het basisstation reinigen Houd de houder voor het scheerapparaat schoon. Vuil in de houderruimte kan goed functioneren van de infrarood-verbinding belemmeren. Deze ruimte reinigt u als volgt: B Haal altijd eerst de stekker uit het stopcontact. B Druk de knop aan de onderzijde van het basisstation in en verwijder het voorpaneel B Borstel de ruimte met het meegeleverde borsteltje schoon. B Zet het voorpaneel weer op zijn plaats. Het scheerapparaat reinigen Schoonmaken B Schakel het apparaat uit. Gebruik het bijgesloten borsteltje. U kunt de scheerunit schoonmaken met een ontvettende vloeistof (bijvoorbeeld alcohol). Gebruik voor het smeren van de scheerhoofden en de tondeuse een druppeltje naaimachine-olie. Tondeuse B Borstel de tondeuse na ieder gebruik schoon. Smeer elke zes maanden de tanden van de tondeuse. Scheerunit en scheerhoofden B Maak het apparaat schoon als het basisstation dat aangeeft. (Zie ‘3 Het venster’).

B Borstel

Scheerunit eerst de bovenkant schoon. Neem de scheerunit van het apparaat door de ontgrendelknop in te duwen. Maak de binnenkant schoon.

7 Scheerhoofden vervangen

Scheerhoofden vervangen Beschadigde of verleten scheerhoofden kunt u uitsluitend vervangen door Philishave Reflex Action scheerhoofden (type HQ 5).

2 1

8 Snoer vervangen
Schoonborstelen

Indien het snoer van dit apparaat is beschadigd, dient het uitsluitend te worden vervangen door een door Philips daartoe aangewezen reparateur, omdat voor de reparatie speciale gereedschappen en/of onderdelen vereist zijn.

B Haal

Scheerdruk ‘SHAVING PRESSURE’ • Tijdens het scheren is op het basisstation te zien of u het scheerapparaat optimaal tegen uw gezicht aandrukt. (Zie ‘4 scheren’).

Scheerhoofden de scheerunit uit elkaar om de scheerhoofden schoon te maken. Draai het wieltje linksom en verwijder de opsluitplaat. Maak niet meer dan één mesje en kapje tegelijk schoon omdat deze op elkaar zijn ingeslepen. Wanneer u de mesjes en kapjes toch verwisseld kan het een aantal weken duren voordat het apparaat weer optimaal scheert. Maak het mesje voorzichtig schoon door met de korte haren van het borsteltje in de richting van de pijl te borstelen. Borstel het kapje schoon. Het is alleen nodig om het centrale punt van het kapje te smeren als u de scheerunit heeft ontvet of als uw huid erg droog is. Zet de scheerunit weer in elkaar door het wieltje in te duwen en rechtsom te draaien. Het is alleen nodig om de bovenkant van de scheerhoofden te smeren als u de scheerunit heeft ontvet of als uw huid erg droog is.

9 Batterijen verwijderen

De ingebouwde batterijen zijn milieuvriendelijk en bevatten geen cadmium, lood of kwik. Als u het apparaat afdankt dan is het toch nodig om de batterijen uit het apparaat te halen en deze apart in te leveren op een door de overheid hiertoe aangewezen plaats. Opmerking: U kunt de Philishave ook naar een Philips Service Centrum brengen. Daar worden de batterijen dan voor u verwijderd en wordt alles milieuvriendelijk verwerkt. Verwijderen • Voordat u de batterijen verwijdert, moeten ze helemaal leeg zijn. Laat het apparaat werken, totdat de motor stopt. B Draai de schroeven los. B Open het apparaat. B Verwijder de batterijen.

Instelling huidgevoeligheid • Op het basisstation staat aangegeven welke huidgevoeligheid u hebt ingesteld met de huidgevoeligheidsschakelaar. Het bereik loopt van ‘SENSITIVE’ voor de gevoelige huid tot ‘RESISTANT’ voor als uw huid vrij ongevoelig is voor huidirritatie. Kies de stand die het beste bij uw huidtype past.

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

HC-P4752W SAMSUNG
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-KN2000 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.14 - Number of Queries: 135 - Query Time: 0.033