Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 369 guests and 
1 member online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PHILIPS >> GC9920/05 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PHILIPS GC9920/05
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek, Russian
Price: $4.99

Description of PHILIPS GC9920/05 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek, Russian

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 BVE-600 SONY Owner's Manual by Michal Roubic;
excellent quality, contains circuits and scan quality, 110 pages
 A-07 PIONEER Owner's Manual by Stefan Belin;
It was easy done, and I got exactly what I was looking for.
 AVDV75 AIWA Owner's Manual by Curtis Cowart;
The manuel was exactly what I needed and I received it promptly. Thanks
 ADW750EAW WHIRLPOOL Owner's Manual by Frank Dituri;
Thanks to Owner-Manuals.com! This manual was exactly what I needed. As Amana was purchased by Maytag and later by Whirlpool, there was no way to receive it from their websites. I was lucky to find this resource.
 28PT4423/11 PHILIPS Owner's Manual by Sven-Olov Karolusson;
Great to be able to set channels again, on an old but stoll fine working TV

Text excerpt from page 7 (click to view)
Veelgestelde vragen
In dit hoofdstuk vindt u de meestgestelde vragen over het apparaat. Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, neem dan contact op met het Customer Care Centre in uw land.

Vraag
Waarom werkt het apparaat niet? Waarom wordt het strijkijzer/de stomer niet warm?

Antwoord
Er is mogelijk een probleem met de aansluiting. Controleer het netsnoer, de stekker en het stopcontact. Het strijkijzer/de stomer is mogelijk niet ingeschakeld. Haal het strijkijzer/de stomer uit het opbergcompartiment en druk één keer op de aan/uitknop. Het automatische Calc-Clean-proces loopt of de spoelwaterbak is vol.Wacht tot het automatische Calc-Clean-proces is voltooid. Het aan-lampje knippert 3 minuten tijdens het Calc-Clean-proces. Zodra het proces is voltooid gaat het lampje van de spoelwaterbak knipperen en hoort u een paar piepjes. Maak de spoelwaterbak leeg en plaats deze terug. Schakel vervolgens het strijkijzer/de stomer in.

Waarom schakelt het strijkijzer/de stomer uit?

De automatische uitschakelfunctie is mogelijk geactiveerd. Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld als de stoomknop van het strijkijzer/stomer gedurende 5 minuten niet is gebruikt. Schakel de automatische uitschakelfunctie uit door één keer op de aan/uitknop van het strijkijzer/de stomer te drukken.Wacht tot het lampje op het strijkijzer/de stomer stopt met knipperen en continu gaat branden. De verfrissingsmodus is gedurende 10 minuten actief en schakelt daarna automatisch uit. U kunt de verfrissingsmodus weer inschakelen door op de verfrissingsknop te drukken. Er zit mogelijk te weinig water in het waterreservoir of het reservoir is niet goed in het compartiment geplaatst. Vul het waterreservoir en plaats het weer goed in het compartiment. Het apparaat is mogelijk niet heet genoeg om te stomen. Het opwarmen duurt 2 minuten.Wacht tot het lampje op het strijkijzer/de stomer stopt met knipperen en continu gaat branden. Druk vervolgens op de stoomknop om te beginnen met stomen. U hebt mogelijk niet op de stoomknop gedrukt. Druk op de stoomknop op de handgreep van het strijkijzer/de stomer om te beginnen met stomen.

Waarom schakelt de verfrissingsmodus uit? Waarom produceert het strijkijzer/de stomer geen stoom?

Waarom maakt het apparaat lawaai?

Als u een onderbroken geluid hoort, wordt er met tussenpozen water vanuit het waterreservoir naar de boiler gepompt. Als het geluid langdurig aanhoudt, of als het erg luid wordt, controleer dan eerst of het waterreservoir goed in het apparaat is geplaatst. Als dit het geval is en het geluid blijft aanhouden, schakel dan het apparaat uit en neem contact op met het Philips Customer Care Centre of uw Philips-dealer. Het apparaat is voorzien van een verlichte ventilator die tijdens gebruik constant actief is, zodat het beste resultaat wordt bereikt. De ventilator kan niet worden uitgeschakeld.

Waarom is de luchtstroom te zwak?

De schuifknoppen van de ventilatieopeningen staan waarschijnlijk in de verkeerde stand.Tijdens het strijken en stomen moeten de ventilatieopeningen gesloten zijn. Dit doet u door de beide schuifknoppen in de strijkstand te zetten. Het is normaal dat er wat lucht uit de ventilatieopeningen komt nadat deze zijn gesloten; dit is niet van invloed op de prestaties van het apparaat.Tijdens het verfrissen moeten de ventilatieopeningen geopend zijn. Hiervoor zet u de beide schuifknoppen in de verfrissingsstand. Als de strijkplank gedurende lange tijd wordt gebruikt, condenseert er teveel stoom binnenin de strijkplank. Hierdoor ontstaan natte plekken op de hoes. Laat de strijkplank na gebruik een tijdje opengeklapt staan, zodat deze plekken kunnen opdrogen. U kunt ook op de verfrissingsknop drukken en de ventilator laten werken. Na 10 minuten schakelt het apparaat automatisch uit. Haal vervolgens de stekker uit het stopcontact en berg het apparaat op. Er wordt water opgevangen in de slang van het strijkijzer/de stomer. Hierdoor komen er waterdruppels uit het strijkijzer/de stomer, gedurende enkele seconden nadat u met strijken/stomen bent begonnen en als u het strijken/stomen tijdelijk hebt onderbroken. De temperatuur van het strijkijzer is te laag ingesteld. Zet de temperatuurregelaar op 2 stippen of hoger.

Waarom zitten er waterdruppels/ natte plekken op de strijkplank?

Waarom komen er waterdruppels uit het strijkijzer/de stomer?

Waarom knippert het lampje op het strijkijzer/de stomer? Waarom knippert het lampje van het waterreservoir? Waarom knippert het aan-lampje van het apparaat?

Het strijkijzer/de stomer is nog niet klaar voor gebruik; de boiler is nog bezig met opwarmen.Wacht 2 minuten tot het lampje stopt met knipperen en continu gaat branden. Druk vervolgens op de stoomknop om te beginnen met stomen. Het waterreservoir is leeg of niet goed geplaatst. Als dit het geval is, knippert het lampje van het waterreservoir, piept het apparaat en produceert het strijkijzer/de stomer geen stoom als u op de stoomknop drukt.Vul het waterreservoir. Plaats het reservoir vervolgens goed door het stevig in het compartiment te drukken. Het aan-lampje knippert tijdens het Calc-Clean-proces. Dit proces vindt automatisch na een paar strijkbeurten plaats. Het Calc-Clean-proces is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het apparaat kalkvrij blijft.Wacht tot het Calc-Clean-proces is voltooid (het lampje van de spoelwaterbak gaat knipperen en het apparaat piepen), maak de spoelwaterbak leeg en plaats deze opnieuw. Plaats vervolgens het strijkijzer/de stromer in. Als het Calc-Clean-proces is voltooid, gaat het lampje van de spoelwaterbak knipperen en het apparaat piepen. Maak de spoelwaterbak leeg en plaats deze opnieuw voordat u het strijkijzer/de stomer inschakelt. Als u het apparaat voor het eerst gebruikt, kan er wat rook uit het strijkijzer/de stomer komen, omdat sommige onderdelen van het apparaat licht zijn ingevet. Deze rook is normaal en verdwijnt na enige tijd. Als u de blaasmodus gebruikt, ligt het kledingstuk op een luchtkussen, waardoor er geen glimmende plekken en afdrukken van zomen ontstaan. Als u de zuigmodus gebruikt, blijft het kledingstuk netjes glad op de strijkplank liggen, waardoor u kreukvrij kunt strijken.

Waarom knippert het lampje van de spoelwaterbak en piept het apparaat? Waarom komt er rook uit het strijkijzer/de stomer? Wat is het nut van de blaasmodus? Wat is het nut van de zuigmodus?

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

GRAND PRIX ELECTRONIC 754 BECKER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…
>
Parse Time: 0.146 - Number of Queries: 132 - Query Time: 0.03