Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 357 guests and 
3 members online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PHILIPS >> FWR8 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PHILIPS FWR8
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, French, Spanish, Dutch
Price: $4.99

Description of PHILIPS FWR8 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, French, Spanish, Dutch

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 AV-D37 AIWA Owner's Manual by ALEXANDRE Jean Louis;
Très satisfait ! envoi rapide, Grand catalogue disponible. Many thanks !
 YACHT BOY 230 GRUNDIG Owner's Manual by Joseph McOscar;
Delivery came quite promptly and in a very readable format. Thank you.
 VRX8370R CLARION Owner's Manual by Leonardo Russo;
I found my Clarion VRX8370R in the Camper I bought and I wasn't able for month to understand it. The Owner Manual was perfect and just what I was searching for. Thank you. Leonardo
 NSXV2100 AIWA Owner's Manual by peter scott;
Very good copy of Manual, clear and easy to print off, arrived very promptly and reasonably priced. Thanks, I will use you again.
 DC942 PHILIPS Owner's Manual by Johan Vanmullem;
Zeer duidelijke afdrukken op A4-formaat , zeer uitgebreide handleiding . Pluspunt ,zeer snelle respons van jullie , binnen de 24h . Top !!!

Text excerpt from page 27 (click to view)
KLOK/TIMER
U hebt de mogelijkheid om verschillende timerfuncties te selecteren die op een gekozen tijdstip zullen worden geactiveerd. Zorg dat de klok is ingesteld alvorens u één van deze functies gebruikt. 5 Gebruik à SEARCH of á SEARCH van het systeem om van uren naar minuten van opnamestart te gaan. 6 Verdraai í JOG CONTROL ë om de minuten van opnamestart in te stellen. 7 Zet deze procedure verder door à SEARCH of á SEARCH te gebruiken om over te gaan naar uur en minuten van opname-einde en naar de dag van de week. Na elke stap moet u steeds í JOG CONTROL ë verdraaien om de instellingen te verrichten. 8 Druk op YES om de instellingen te bevestigen. 9 Verdraai í JOG CONTROL ë om de bron waarvan u wilt opnemen te selecteren. Als u de tuner als bron hebt gekozen: Verdraai í JOG CONTROL ë nogmaals om een radiovoorkeuzezender te selecteren en bevestig deze geselecteerde zender door op YES te drukken. 10 Druk op YES van het systeem om de bronselectie te bevestigen. ⢠Om de opname stop te zetten, druk op à STOP van het systeem.

Alarmtimer
Alarmtimerinstelling Het systeem kan worden gebruikt als een alarmklok, waarbij de tuner, CD-recorder of CD-wisselaar de weergave automatisch start op een vooringesteld tijdstip. 1 Druk zo vaak als nodig op y STANDBY ON van het systeem om het systeem in standby te zetten. 2 Druk op CLOCK/TIMER van het systeem. 3 Verdraai í JOG CONTROL ë om de alarmtimer te selecteren. yAlarm wordt weergegeven, ALARM knippert. 4 Druk op YES om de selectie te bevestigen. yHet urencijfer knippert. 5 Verdraai í JOG CONTROL ë om het uur in te stellen. 6 Gebruik à SEARCH of á SEARCH op het systeem om van uren naar minuten te gaan. 7 Verdraai í JOG CONTROL ë om de minuten in te stellen.

Het alarm en de opnametimer aan/uitschakelen
8 Druk op YES om de tijdinstellingen te bevestigen. 9 Verdraai í JOG CONTROL ë om de bron te selecteren waarmee u gewekt wilt worden. 10 Druk op YES van het systeem om de bronselectie te bevestigen. ⢠Om het alarm stop te zetten, druk op y STANDBY ON van het systeem. ⢠Druk meermaals op TIMER ON/OFF van de afstandsbediening om de alarm- en/of opnametimer aan of uit te schakelen: wordt getoond en Alarm ON wordt y ALARM
y REC

weergegeven als de alarmtimer wordt ingeschakeld. wordt getoond en REC Timer ON wordt weergegeven als de opnametimer wordt uitgeschakeld.

y ALARM

en REC worden getoond, REC+Alarm ON wordt weergegeven als de alarm- en opnametimer worden ingeschakeld. en REC gaan uit, REC+AlarmOFF wordt weergegeven als de alarm- en opnametimer worden uitgeschakeld.

Opnametimer
Opnametimerinstelling Het systeem kan automatisch opnamen maken van een externe bron of van een radiovoorkeuzezender op een vooringesteld tijdstip. 1 Volg stap 1 en 2 van âAlarmtijdinstellingâ. 2 Verdraai í JOG CONTROL ë om de opnametimer te selecteren. yRec Timer wordt weergegeven, REC wordt getoond en X begint te knipperen. 3 Druk op YES van het systeem om de selectie te bevestigen. yHet urencijfer voor opnamestart knippert. 4 Verdraai í JOG CONTROL ë om het uur voor opnamestart in te stellen.

y ALARM

Inslaaptimer
U kunt een bepaalde periode instellen alvorens het systeem wordt uitgeschakeld. 1 Druk op SLEEP van de afstandsbediening tot de gewenste inslaaptijd wordt weergegeven. wordt getoond en Sleep 60 min, ySLEEP 45 min, 30 min,15 min wordt weergegeven of Sleep OFF wordt weergegeven. 2 Zodra de gewenste tijd wordt weergegeven, druk dan niet opnieuw op SLEEP.
yNa

het verstrijken van de gekozen tijd, wordt het systeem in standby geschakeld.

⢠Om de inslaaptimer te deactiveren, druk op SLEEP van de afstandsbediening tot Sleep OFF wordt weergegeven.

29

Nederlands

You might also want to buy

$4.99

FWR8 PHILIPS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.146 - Number of Queries: 109 - Query Time: 0.033