Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 286 guests and 
3 members online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PHILIPS >> DVP620VR/05 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PHILIPS DVP620VR/05
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, Dutch
Price: $4.99

Description of PHILIPS DVP620VR/05 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, Dutch

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 MX-P21 SONY Owner's Manual by Chip Guesman;
I purchased a vintage Sony mixer off eBay and within the hour was able to locate and purchase the manual for it.I mean really,where else can you find a manual for a product made in 1983!? It was easy to find and purchase/download the manual I needed.I will use this site again for other equipment I have! Great site!
 NSX999 AIWA Owner's Manual by jorge garcia;
manual de usuario perfecto y completo de buena calidad de impresion y muy detallado ideal !
 PM3216 PHILIPS Owner's Manual by Ivan Semyonov;
It`s full copy of a service manual from url http://www.philips.owner-manuals.com/PM3216-service-manual-PHILIPS.html
 70DS03S SHARP Owner's Manual by Matteo Vannini;
perfect! you just sent to me the copy in Italian witout even my specification!!!! so you are really smart cooperative and efficient. To my opinion the best place all over to get a manual of electronics!!!!
 CF-28A64DF LG / GOLDSTAR Owner's Manual by Matteo Vannini;
Well Well Well!!!! Good manual perfect for my hobby!!! As Before you have done a very well done work!!!! Thank you

Text excerpt from page 17 (click to view)
De DVD-speler configureren
Audio-instelling
1 2 Kies de geschikte Audio-instellingen voor uw uitrusting. Deze zijn enkel van invloed op de weergave van DVD-disks met de dvd-speler/videorecorder. Druk op SYSTEM MENU wanneer de weergave is gestopt. Kies met B de optie âAANGEPASTâ en druk vervolgens op OK. De modus AANGEPAST wordt geactiveerd. Druk op s of B om AUDIO te selecteren en druk vervolgens op OK om uw keuze te bevestigen. Kies met K of L een van de onderstaande opties en druk vervolgens op OK. DRC (Dynamic Range Control): Hiermee kunt u het dynamische bereik voor het geluid verkleinen. De standaardinstelling is âAANâ. DOWN SAMPLING: Instellen op âAANâ wanneer het uitgangssignaal gesampled is met 48kHz. ⢠De standaardinstelling is âAANâ. Bij het afspelen van een disk met copyrightbescherming ⢠Als u de optie âUITâ selecteert, wordt de copyrightbescherming geactiveerd en het geluid met een samplefrequentie van 48kHz worden weergegeven. DOLBY DIGITAL: QUICK Instellen op âAANâ wanneer het apparaat is aangesloten op een Dolby Digital-decoder. AAN : uitgangssignaal door Dolby Digita. UIT : zet het Dolby Digital-signaal om naar PCM ⢠De standaardinstelling is âAANâ. MPEG : QUICK instellen op âAANâ als het apparaat is aangesloten op een MPEG-decoder. AAN : MPEG-geluidsweergave UIT : zet het MPEG-signaal om naar PCM ⢠De standaardinstelling is âUITâ. Druk vervolgens op SYSTEM MENU om af te sluiten.
AUDIO DRC DOWN SAMPLING DOLBY DIGITAL MPEG AAN AAN AAN UIT

Beeldinstellingen

DVD-V

3 4

5

Virtual Surround

DVD-V

CD

VCD

MP3

Geniet van stereogeluid via uw eigen stereo-installatie. 1 Druk tijdens de weergave tweemaal op MODE. 2 Druk op OK om de optie â1â (natuurlijk effect), â2â (effect met UIT extra nadruk) of âUITâ te selecteren. 3 Druk op MODE of RETURN om af te sluiten. Opmerking (voor afspelen van Audio CDâs en Video CDâs): - Virtual Surround werkt niet als de geluidsmodus op een andere instelling dan âSTEREOâ staat.

Taal instellen

DVD-V

Bij sommige disks is het niet mogelijk om de taal in te stellen. 1 Druk op SYSTEM MENU wanneer de weergave is gestopt. 2 Kies âAANGEPASTâ met B en druk vervolgens op OK. ⢠De modus AANGEPAST wordt geactiveerd. 3 Kies âTAALâ met s of B en druk vervolgens op OK om uw keuze te bevestigen. 4 Kies met K of L een van de onderstaande opties en druk vervolgens op OK. AUDIO: hiermee stelt u de gesproken taal in. ONDERTITEL: hiermee stelt u de taal voor de ondertiteling in. DISK MENU: hiermee stelt u de taal voor het dvd-menu in. SPELER MENU: QUICK hiermee stelt u de taal voor de schermmenuâs in. 5 Kies met K of L een optie en druk vervolgens op OK. ⢠Voer, wanneer de optie âANDEREâ is geselecteerd onder AUDIO, ONDERTITEL of DISK MENU, de viercijferige code voor de gewenste taal in (zie de lijst met taalcodes op de laatste pagina). ⢠U kunt alleen de talen kiezen die op de disk worden ondersteund. 6 Druk vervolgens op SYSTEM MENU om af te sluiten. Opmerking: - Bij sommige disks is het niet mogelijk om de taal in te stellen voor de gesproken taal en de ondertiteling. Gebruik in dat geval âAUDIOâ en âONDERTITELâ. (Zie âGesproken taal/Taal ondertitelingâ.)

U kunt bepaalde instellingen voor het beeldscherm wijzigen. 1 Druk op SYSTEM MENU terwijl het toestel gestopt is. 2 Druk op s of B, selecteer âAANGEPASTâ en druk vervolgens op OK. ⢠Het op s of B, selecteer âBEELDSCHRMâ en druk 3 Druk AANGEPAST instelscherm zal nu verschijnen. vervolgens op OK. 4 Druk op K of L, selecteer één van de items hieronder en druk vervolgens op OK. 5 Druk op SYSTEM MENU om af te sluiten. TV ASPECT : QUICK 4:3 LETTER BOX : wanneer u een 16:9 (breedbeeld) signaal weergeeft op een normaal beeldscherm met 4:3 beeldverhouding (âTV aspectâ), zullen er boven en onder in beeld zwarte balken verschijnen. 4:3 PAN & SCAN : 4:3 beeldscherm, zal signaal weergeeft op een wanneer u een 16:9 het middelste deel van het beeld op het hele scherm worden weergegeven, maar zullen de linker- en de rechterrand van het beeld buiten het scherm vallen. 16:9 WIDE : selecteer deze instelling als u een breedbeeld TV heeft aangesloten op dit toestel. ⢠Druk op K of L , selecteer een instelling en druk vervolgens op OK. ⢠De standaardinstelling is â4:3 LETTER BOXâ. STILBEELD : AUTO : kies normaal gesproken deze instelling. FIELD : stilstaande beelden worden stabieler weergegeven, maar ook grover omdat slechts de helft van de beeldgegevens wordt gebruikt. FRAME : stilstaande beelden worden meer gedetailleerd weergegeven, maar ook met mogelijke bewegingsonscherpte omdat er twee field deelbeelden tegelijkertijd worden weergegeven. ⢠Druk op K of L, selecteer een optie en druk vervolgens op OK. ⢠De standaardinstelling is âAUTOâ. ZICHTHOEK het icoon :(pictogram) te laten zien wanneer AAN : om ICOON een stukje op een DVD uit verschillende camerastandpunten bekeken kan worden. UIT : het icoon (camerastandpunt pictogram) zal niet worden getoond. ⢠Druk op herhaaldelijk op OK om te kiezen tussen âAANâ en âUITâ. ⢠De standaardinstelling is âAANâ. AUTO UITSCHAKEL : AAN : het toestel zal automatisch worden uitgeschakeld nadat het 35 minuten niet gebruikt is. UIT : het toestel zal aan blijven staan. ⢠Druk op herhaaldelijk op OK om te kiezen tussen âAANâ en âUITâ. ⢠De standaardinstelling is âAANâ. VIDEO UIT : AUTO : om het kleurweergavesysteem (PAL/NTSC) automatisch aan te passen aan de disc in het toestel. PAL : om beelden weer te geven van discs die met het PAL systeem zijn opgenomen. ⢠Druk herhaaldelijk op OK om te kiezen tussen âPALâ en âAUTOâ. ⢠De standaardinstelling is âAUTOâ.
BEELDSCHRM TV ASPECT 4:3 LETTER BOX STILBEELD AUTO ZICHTHOEK ICOON AAN AUTO UITSCHAKEL AAN VIDEO UIT AUTO

Nederlands

W

Alle instellingen van het SET UP-scherm resetten
1 Druk in de stopmodus op SYSTEM MENU. 2 Druk op s of B om âINITIALISATIEâ te selecteren, druk vervolgens op OK. 3 Druk op K of L om âJAâ te selecteren, en druk vervolgens twee maal op OK. Alle instellingen (behalve âBEVEILIGINGâ) worden gewist. ⢠Om de initialisatie te annuleren, selecteert u âNIETâ 4 Druk op SYSTEM MENU om de setup te verlaten.

18

You might also want to buy

$4.99

DVP620VR05 PHILIPS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.188 - Number of Queries: 109 - Query Time: 0.034