Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 250 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PHILIPS >> DVP620VR/05 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PHILIPS DVP620VR/05
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, Dutch
Price: $4.99

Description of PHILIPS DVP620VR/05 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, Dutch

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 AWF 254/IG IGNIS Owner's Manual by Guillaume Kuhmel;
I found this rare manual, in french ! The brand of my washing machine is not famous but this site had the manual, that is perfect.
 F-P710 PIONEER Owner's Manual by Albert Hurst;
The manual was everything that I wanted. Clearly printed and delivered in very quick time. Would certainly use again if I needed a manual in the future
 LBT-N250 SONY Owner's Manual by Márton Zoltán Imreh;
I received the manual in correct time. It was a perfect help for me.
 BVT-500P SONY Owner's Manual by Michal Roubic;
excellent quality, contains circuits and scan quality, 226 pages
 SC4 MARCAD DIVERSITY SHURE Owner's Manual by Richard Feggeler;
Great price for the manual and easy to locate on the site and download. I would buy again.

Text excerpt from page 17 (click to view)
De DVD-speler configureren
Audio-instelling
1 2 Kies de geschikte Audio-instellingen voor uw uitrusting. Deze zijn enkel van invloed op de weergave van DVD-disks met de dvd-speler/videorecorder. Druk op SYSTEM MENU wanneer de weergave is gestopt. Kies met B de optie âAANGEPASTâ en druk vervolgens op OK. De modus AANGEPAST wordt geactiveerd. Druk op s of B om AUDIO te selecteren en druk vervolgens op OK om uw keuze te bevestigen. Kies met K of L een van de onderstaande opties en druk vervolgens op OK. DRC (Dynamic Range Control): Hiermee kunt u het dynamische bereik voor het geluid verkleinen. De standaardinstelling is âAANâ. DOWN SAMPLING: Instellen op âAANâ wanneer het uitgangssignaal gesampled is met 48kHz. ⢠De standaardinstelling is âAANâ. Bij het afspelen van een disk met copyrightbescherming ⢠Als u de optie âUITâ selecteert, wordt de copyrightbescherming geactiveerd en het geluid met een samplefrequentie van 48kHz worden weergegeven. DOLBY DIGITAL: QUICK Instellen op âAANâ wanneer het apparaat is aangesloten op een Dolby Digital-decoder. AAN : uitgangssignaal door Dolby Digita. UIT : zet het Dolby Digital-signaal om naar PCM ⢠De standaardinstelling is âAANâ. MPEG : QUICK instellen op âAANâ als het apparaat is aangesloten op een MPEG-decoder. AAN : MPEG-geluidsweergave UIT : zet het MPEG-signaal om naar PCM ⢠De standaardinstelling is âUITâ. Druk vervolgens op SYSTEM MENU om af te sluiten.
AUDIO DRC DOWN SAMPLING DOLBY DIGITAL MPEG AAN AAN AAN UIT

Beeldinstellingen

DVD-V

3 4

5

Virtual Surround

DVD-V

CD

VCD

MP3

Geniet van stereogeluid via uw eigen stereo-installatie. 1 Druk tijdens de weergave tweemaal op MODE. 2 Druk op OK om de optie â1â (natuurlijk effect), â2â (effect met UIT extra nadruk) of âUITâ te selecteren. 3 Druk op MODE of RETURN om af te sluiten. Opmerking (voor afspelen van Audio CDâs en Video CDâs): - Virtual Surround werkt niet als de geluidsmodus op een andere instelling dan âSTEREOâ staat.

Taal instellen

DVD-V

Bij sommige disks is het niet mogelijk om de taal in te stellen. 1 Druk op SYSTEM MENU wanneer de weergave is gestopt. 2 Kies âAANGEPASTâ met B en druk vervolgens op OK. ⢠De modus AANGEPAST wordt geactiveerd. 3 Kies âTAALâ met s of B en druk vervolgens op OK om uw keuze te bevestigen. 4 Kies met K of L een van de onderstaande opties en druk vervolgens op OK. AUDIO: hiermee stelt u de gesproken taal in. ONDERTITEL: hiermee stelt u de taal voor de ondertiteling in. DISK MENU: hiermee stelt u de taal voor het dvd-menu in. SPELER MENU: QUICK hiermee stelt u de taal voor de schermmenuâs in. 5 Kies met K of L een optie en druk vervolgens op OK. ⢠Voer, wanneer de optie âANDEREâ is geselecteerd onder AUDIO, ONDERTITEL of DISK MENU, de viercijferige code voor de gewenste taal in (zie de lijst met taalcodes op de laatste pagina). ⢠U kunt alleen de talen kiezen die op de disk worden ondersteund. 6 Druk vervolgens op SYSTEM MENU om af te sluiten. Opmerking: - Bij sommige disks is het niet mogelijk om de taal in te stellen voor de gesproken taal en de ondertiteling. Gebruik in dat geval âAUDIOâ en âONDERTITELâ. (Zie âGesproken taal/Taal ondertitelingâ.)

U kunt bepaalde instellingen voor het beeldscherm wijzigen. 1 Druk op SYSTEM MENU terwijl het toestel gestopt is. 2 Druk op s of B, selecteer âAANGEPASTâ en druk vervolgens op OK. ⢠Het op s of B, selecteer âBEELDSCHRMâ en druk 3 Druk AANGEPAST instelscherm zal nu verschijnen. vervolgens op OK. 4 Druk op K of L, selecteer één van de items hieronder en druk vervolgens op OK. 5 Druk op SYSTEM MENU om af te sluiten. TV ASPECT : QUICK 4:3 LETTER BOX : wanneer u een 16:9 (breedbeeld) signaal weergeeft op een normaal beeldscherm met 4:3 beeldverhouding (âTV aspectâ), zullen er boven en onder in beeld zwarte balken verschijnen. 4:3 PAN & SCAN : 4:3 beeldscherm, zal signaal weergeeft op een wanneer u een 16:9 het middelste deel van het beeld op het hele scherm worden weergegeven, maar zullen de linker- en de rechterrand van het beeld buiten het scherm vallen. 16:9 WIDE : selecteer deze instelling als u een breedbeeld TV heeft aangesloten op dit toestel. ⢠Druk op K of L , selecteer een instelling en druk vervolgens op OK. ⢠De standaardinstelling is â4:3 LETTER BOXâ. STILBEELD : AUTO : kies normaal gesproken deze instelling. FIELD : stilstaande beelden worden stabieler weergegeven, maar ook grover omdat slechts de helft van de beeldgegevens wordt gebruikt. FRAME : stilstaande beelden worden meer gedetailleerd weergegeven, maar ook met mogelijke bewegingsonscherpte omdat er twee field deelbeelden tegelijkertijd worden weergegeven. ⢠Druk op K of L, selecteer een optie en druk vervolgens op OK. ⢠De standaardinstelling is âAUTOâ. ZICHTHOEK het icoon :(pictogram) te laten zien wanneer AAN : om ICOON een stukje op een DVD uit verschillende camerastandpunten bekeken kan worden. UIT : het icoon (camerastandpunt pictogram) zal niet worden getoond. ⢠Druk op herhaaldelijk op OK om te kiezen tussen âAANâ en âUITâ. ⢠De standaardinstelling is âAANâ. AUTO UITSCHAKEL : AAN : het toestel zal automatisch worden uitgeschakeld nadat het 35 minuten niet gebruikt is. UIT : het toestel zal aan blijven staan. ⢠Druk op herhaaldelijk op OK om te kiezen tussen âAANâ en âUITâ. ⢠De standaardinstelling is âAANâ. VIDEO UIT : AUTO : om het kleurweergavesysteem (PAL/NTSC) automatisch aan te passen aan de disc in het toestel. PAL : om beelden weer te geven van discs die met het PAL systeem zijn opgenomen. ⢠Druk herhaaldelijk op OK om te kiezen tussen âPALâ en âAUTOâ. ⢠De standaardinstelling is âAUTOâ.
BEELDSCHRM TV ASPECT 4:3 LETTER BOX STILBEELD AUTO ZICHTHOEK ICOON AAN AUTO UITSCHAKEL AAN VIDEO UIT AUTO

Nederlands

W

Alle instellingen van het SET UP-scherm resetten
1 Druk in de stopmodus op SYSTEM MENU. 2 Druk op s of B om âINITIALISATIEâ te selecteren, druk vervolgens op OK. 3 Druk op K of L om âJAâ te selecteren, en druk vervolgens twee maal op OK. Alle instellingen (behalve âBEVEILIGINGâ) worden gewist. ⢠Om de initialisatie te annuleren, selecteert u âNIETâ 4 Druk op SYSTEM MENU om de setup te verlaten.

18

You might also want to buy

$4.99

DVP620VR05 PHILIPS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.137 - Number of Queries: 109 - Query Time: 0.033