Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 327 guests and 
1 member online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PHILIPS >> DVD743/021 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PHILIPS DVD743/021
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek, Polish, Turkish
Price: $4.99

Description of PHILIPS DVD743/021 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish, Portuguese, Finnish, Danish, Norwegian, Greek, Polish, Turkish

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 NSX999 AIWA Owner's Manual by jorge garcia;
manual de usuario perfecto y completo de buena calidad de impresion y muy detallado ideal !
 PM3216 PHILIPS Owner's Manual by Ivan Semyonov;
It`s full copy of a service manual from url http://www.philips.owner-manuals.com/PM3216-service-manual-PHILIPS.html
 70DS03S SHARP Owner's Manual by Matteo Vannini;
perfect! you just sent to me the copy in Italian witout even my specification!!!! so you are really smart cooperative and efficient. To my opinion the best place all over to get a manual of electronics!!!!
 CF-28A64DF LG / GOLDSTAR Owner's Manual by Matteo Vannini;
Well Well Well!!!! Good manual perfect for my hobby!!! As Before you have done a very well done work!!!! Thank you
 WJAVE7 PANASONIC Owner's Manual by Nils Berglund;
Super nice! Good to have a manual in digital format.

Text excerpt from page 21 (click to view)
Käytönvalvonta
Lapsilukko DVD VCD
Lapsilukon kytkentä ja poistaminen
– Joka kerta, kun lapsille sallittua levyä toistetaan, se nousee luettelon kärkeen. Jos luettelo on täynnä ja siihen lisätään uusi levy, luettelossa viimeisenä oleva levy poistetaan. – Kaksipuolisten DVD-levyjen ja moni-osaisten VCD-levyjen eri puolilla voi olla eri tunnukset. Jos levy halutaan määritellä lapsille sallituksi, kumpikin puoli on erikseen määriteltävä sallituksi.

1 2 3 4 5 6

7

Levyn toiston ollessa pysäytetty valitse painikkeilla 3/4 omien asetusten valikosta KÄYTÖNVALVONTA. Anna valitsemasi 4-numeroinen tunnuskoodi kaksi kertaa. Siirry painikkeilla 3/4 kohtaan LAPSILUKKO. Siirry painikkeella 2 kohtaan Ç / É. Valitse painikkeita 3/4 käyttäen Ç. Vahvista painikkeella OK tai 1 ja poistu omien asetusten valikosta painamalla painiketta 1 uudelleen. ➜ Levyjä, joita ei ole määritelty lapsille sopiviksi, ei voida nyt toistaa ilman 4-numeroista tunnuskoodia. Voit poistaa LAPSILUKON valitsemalla vaihtoehdon É. Huom: 4-numeroinen tunnuskoodi on vahvistettava, kun: – koodi annetaan ensimmäistä kertaa (katso edellä) – koodia muutetaan tai se perutaan (katso kohtaa 4-numeroisen koodin muuttaminen).

Levyn määrittäminen kielletyksi

1 2

Syötä levy soittimeen. ➜ Toisto käynnistyy automaattisesti. Kun kuvake 9 on näkyvissä, paina painiketta {. ➜ Tilalle tulee kuvake |. Levyn on nyt määritetty kielletyksi.

Turvataso DVD
DVD-levyjen elokuvissa voi olla lapsille sopimattomia kohtauksia. Levyillä voi siksi olla turvataso mahdollistavia tietoja, jotka koskevat koko levyä tai joitakin kohtauksia. Nämä kohtaukset on luokiteltu asteikolla 1-8, ja levyllä on vaihtoehtoisia, sopivampia kohtauksia. Luokitus vaihtelee maittain. Turvataso avulla voit estää lapsia katsomasta tiettyjä levyjä tai voit korvata sopimattomat kohtaukset vaihtoehtoisilla.

Levyn määrittäminen sallituksi
Syötä levy soittimeen. ➜ Ruutuun tulee lapsille sallittujen levyjen ikkuna. 2 Laite pyytää nyt antamaan salaisen koodin valinnalle “Toista kerran” tai “Toista aina”. G Jos valitset vaihtoehdon “Toista kerran”, levyä voi toistaa niin kauan kuin se on soittimessa ja virta on kytkettynä. G Jos valitset vaihtoehdon “Toista aina”, levy on lapsille sallittu ja sitä voi toistaa aina, myös silloin kun lapsilukko on kytketty (asetus KÄYTÖSSÄ). Huom: – Soitin pitää muistissaan 120 sallitun levyn luetteloa. Kun valitaan vaihtoehto “Toista aina”, kyseinen levy lisätään luetteloon.

1

145

Suomi

You might also want to buy

$4.99

DVD743/021 PHILIPS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.188 - Number of Queries: 110 - Query Time: 0.032